Blue Flower

Søndag 24. august er vi klare for å arrangere KM stafett for Hedmark og Oppland. Vi benytter kartet Tysjøen som ble utgitt 2013 og første gang brukt til Glåmdalsløpet 2013. Postene er på tur ut i skogen og på tirsdag er det klart for gjennomløping av løypene og kontroll av postplassering. Forrige uke fikk deler av terrenget stygg medfart under supersellens herjinger, særlig området rundt samlingsplassen og det som var tenkt som oppløp. Da kartene er klare gjør vi noen endringer fra sistepost til mål og veksling for å unngå alle vindfall. Vi mener dette ikke skal innvirke på det sportslige. Påmelding gjøres via Eventor, her vil startlister og PM komme nærmere arrangementsdato. Innbydelse er også å finne på Eventor, men kan også leser her.

54. utgave av Glåmdalsløpet er nå historie og med sol og god sommertemperatur ble denne dagen fin for både deltakere og arrangør. Tilbakemeldinger etter målgang var for det meste gode om terreng og løyper. Terrenget kan nok være mer krevende enn synfarer og løypelegger mente, med resultatene viser at det i mange klasser ble gode kilometertider. Vi håper deltakerne selv de som ikke hadde "dagen" etter litt tid vil komme tilbake til Skasenden. Når vi ser på antall startende, som ble 85 til slutt, er vi jo som arrangør ikke fornøyd med dette. Birkebeinerløp, Jukola og andre ting bidrar nok til at det ikke kommer flere løpere. Vil takke de som deltok for deres deltakelse og en takk skal også medlemmene i o gruppa til Grue IL ha for god jobb som gjorde at alt gikk smertefritt.

Løpsleder

 

Alt om Glåmdalsløpet med resultater finner du her

 


 

I 2015 skal Grue IL o-gruppa arrangere Veteranmesterskapet. Egne informasjonssider kommer etter hvert. Inntil videre kan du lese mer på Orienterings nettsider.

20.-22. september arrangerte vi O-helg på Finnskogen. Mer om arrangementet kan du lese her: O-helg 2013